Снимка: Instagram

Бежанецът от Сирия Антонио Сюлейман стана звезда в киното. Мъжът участва във филми за възрастни, откакто пребивава в Германия. Историята на младия човек е публикувана в Daily Mail.

Както разказва изданието, 19-годишният Сюлейман е пристигнал на 15-годишна възраст в Германия с родителите си. По думите на сириеца, той винаги е мечтал за кариера в порно индустрията, но в родината му подобна "професия" е напълно забранена.

Младият мъж харесва свободата, която му дава Европа. Тук той вече се е снимал в няколко продукции. Най-известната от тях е "Арабският крал" (The Arabian King).

Антонио все пак се жалвал, че и в Германия не му дават покой някои пуритански настроения на бившите му сънародници. Земляците му го намирали в социалните сайтове, съдели го и му пишели заплашителни съобщения.

В отговор на тези предразсъдъци Антонио предлагал моралистите да не нападат него, а "онези, които са доволни от атентатите във Франция".

Сюлейман твърди, че със своето "творчество" иска да разруши стереотипите на европейците за мигрантите от ислямските страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase